Vásárlóimnak keresem

Székesfehérváron, vagy a Velencei-tó környékén új, vagy felújított téglalakást

Fiatal, készpénzes vásárlóm részére keresek felújítást nem igénylő lakást Székesfehérvár belvárosában, vagy a Velencei-tó településein. A legalább 30 m2-es ingatlant elsősorban befektetési céllal vásárolná. Új, felújított, vagy most épülő ingatlan is szóba jöhet maximum 30 M Ft-ig.

Másodsorban szóba jöhet olyan használt ingatlan, vagy telek is, ami jelen piaci körülmények között kimondottan kedvező árfekvésű.

Öreghegyen, Ráchegyen, vagy a vezér utcákban társasház építésére alkalmas telket

Készpénzes vevőm részére keresem az ideális építési telket, ahol 2-3, esetleg 4-es társasház is építhető méghozzá úgy, hogy minden lakáshoz tartozzon közvetlen kertkapcsolat, elkeríthető privát rész. Olyan terület is szóba jöhet, ahol bontandó ház található.

Kitűnő állapotú, újszerű, vagy új építésű családi, vagy ikerházat, sorházat, esetleg lakást A VELENCEI-TÓ környezetében

Nappali+3 szobás, 70 m2-120 m2-es ingatlant keresünk állandó lakhatásra. Az ideális jelölthöz kis kert, lakás esetén pedig terasz tartozik, illetve gépkocsi beállási lehetőség. Fontos az ár-érték arány, de max 70 M Ft-ig szeretnének vásárolni.

Panorámás építési telket, vagy újszerű, új építésű házat, lakást a VELENCEI-TÓ környékén, vagy a BALATON északi partján

A lényeg a panoráma, és a nyugodt környezet. Telek esetén az önálló építés, vagy a társasház kialakítása is szóba jöhet. (Ez esetben több család is költözne.) Az elkészült épület lehet lakás, vagy családi ház is, minősítését tekintve pedig lakó, vagy üdülőövezeti egyaránt. Ebben az esetben minimum a nappali+2 szoba, de akár mennyi szobája van, 150 m2-nél ne legyen nagyobb. 

Vezér utcákban, Öreghegyen, Ráchegyen, vagy a Felsővárosban felújítandó vagy jó állapotú családi házat

Három ügyfelem is van, akik ezekben az utcákban keresnek családi házat. 43 M Ft a maximális összeg, amit kifizetnének egy közepes állapotú ingatlanért. Szóba jöhet drágább ház is, de csak abban az esetben, ha kisebb felújítás után költözhető is.  

Öreghegyen, Ráchegyen, Felsővárosban, belváros, vagy a vezér utcákban családi házat.

Egy kedves fiatal pár részére keresek valóban újszerű, vagy új építésű családi, vagy ikerházat. Az ideális ház legalább nappali+3 szobás, modern megjelenésű, és nem igényel semmilyen felújítást. Van hozzá garázs, vagy legalább autó beállási lehetőség, ikerház esetén pedig közvetlen kertkapcsolat, saját használatú telekrésszel.  Max. 80 M Ft-ig. 

Ha nem találjuk a megfelelő házat, építkezésbe is belevágnak, és minden olyan lehetőség érdekes, ahová önálló családi házat, vagy ikerházat tudnak építeni. Ha a telekre csak önálló ház építhető, akkor max. 30 M Ft-ig, társasház, ikerház esetén magasabb árfekvésű telek is érdekes.