BELVÁROSI POLGÁRI LAKÁS

Elhelyezkedés: Székesfehérvár, Vörösmarty tér (belváros, nem az út melletti épület, előtte park)
Ingatlan irányára: 47 M Ft
Ingatlan mérete: 106 m2
Emelet: 2. emelet
Ingatlan állapota: közepes állapotú
Épület szerkezete: tégla
Szobák száma: nappali+3 szoba
Fűtés típusa: gázkonvektor

Épület szerkezete: tégla
Épület állapota: közepes állapotú
Társasházban lévő lakások száma: 
Garázs: a társasház udvarában bérelhető, vagy vásárolható
Ingatlan állapota: közepes állapotú

Székesfehérvár történelmi belvárosának közvetlen közelében található ez a 106 m2-es, 2. emeleti nagypolgári lakás. A jól alakítható ingatlan gázkonvektoros fűtésű, és a nappalin kívül 3 hálószobája van.

A hamisítatlan nagypolgári hangulatot idéző épület világos lakásában a helyiségek nyílászárói századfordulós megjelenésűek. Két nagyszobája az utcafront felé, konyhája és egyik szobája pedig a társasház udvarára néz. A konyhából nyílik egy kamra, mellyel tovább bővíthető a tárolási lehetőség. Sokak számára fontos a szeparált mellékhelyiség. Ebben a lakásban elkülönül a fürdőszobától.

A falak vastagságának köszönhetően fűtési költség a 3 m körüli belmagasság és nagy alapterület ellenére is kedvező. A lakás jelenleg hagyományos elrendezésű, de adottságai lehetővé teszik amerikai konyhás nappali+3, vagy 4 szoba is kialakítását. Közös költség: 12.500 Ft.

Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, minden közintézmény, buszpályaudvar, bevásárlási lehetőség 5 perc gyalogos távolságra. A ház udvarában garázsbérleti, vagy vásárlási lehetőség is van.

Ha nagy, belvárosi lakás az álma, mindenképpen meg kell néznie ezt a Vörösmarty téri ingatlant! (A ház a parkosított oldalon található, nem az út melletti épületekben)

Keressen az alábbi elérhetőségeimen, vagy hagyjon üzenetet, és visszahívom!

Telefonszám: +36-70-340-10-40

E-mail: oi.szfvar@gmail.com

FOTÓGALÉRIA