SIÓFOK-TÖREKI

Elhelyezkedés: Siófok (Töreki)

Ingatlan irányára: 140 M Ft
Telek: 5433 m2 
Ház (hasznos alapt.): 122 m2 lakószint + 126 m2 szuterén
Garázs: 50 m2
Pince: 20 m2
Építés éve: 2001.-2003. 

Ingatlan állapota: újszerű
Épület szerkezete: tégla
Szobák száma: nappali+3 szoba (alagsorban további 2 alakítható)
Fűtés típusa: gázfűtés
Légkondicionáló: van
Riasztó: van

Szívvel-lélekkel épült ez a nappali+3 szobás, 122 m2 hasznos lakóterű, és 126 m2-es hasznos  szuterénszinttel rendelkező panorámás családi ház Siófok-Töreki városrészében, a Balatontól 4,5 km távolságra. 

Az 5433 m2-es földterület impozáns környezetéhez illő megjelenést biztosít a háznak. A telek részben parkosított, részben pedig gyümölcsfákkal lett beültetve. Található rajta kerti tároló, fatároló, szalonnasütő is.
Itt különleges hangulata van a pihenőkertnek. A oldalsó teraszról részben látható a Balaton kékeszöld víztükre, az első terasz pedig a szemközti dombokra panorámás.

A házat a kétezres évek legmodernebb technológiai színvonalán vitelezték ki. A falazata 38 cm-s Porotherm tégla, mely további 5 cm hőszigetelést is kapott. A tetőt Bramac hódfarkú cseréppel fedték. A dupla üvegezésű, nyílászárók fából készültek. 
A Vissmann kazánról működő gázfűtéses ingatlan amerikai konyhás nappali, étkező része padlófűtéses, a többi helyiségben radiátorokon keresztül történik a hőleadás. A meleg víz szolgáltatást javarészt a napkollektor rendszer biztosítja. 
Említést érdemel az alagsori részből megközelíthető borospince, a teljes házat lefedő riasztó rendszer, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy egy színvonalas otthon, vagy nyaraló legyen az új tulajdonos számára is.
Az ingatlan szuterén részén található a 2 állásos, 50 m2-es garázs, valamint több olyan helyiség, ahol működhet egy iroda, de szauna, fitness terem, vagy egyéb hasznosítás is elképzelhető.


Az ingatlant azok figyelmébe ajánlom, akik festői környezetben, a Balaton vízéhez közeli nyugalmas helyen telepednének le, vagy keresik nyaralójukat. 

Telefonszám: +36-70-340-10-40
E-mail: oi.szfvar@gmail.com

- In case you need information in english, please send me a message, and I will contact you
- Caso precisar de informações em português, mande mensagem, e entramos em contato consigo. 
- Если вам нужна информация на русском языках, отправьте нам сообщение, и мы свяжемся с вами.